Zoeken
ff-stamp
Header_fromfarmers alle sectoren782x200

15-06-2016

ForFarmers en Boerderij slaan handen ineen voor Innovatieprijs

ForFarmers en Boerderij slaan handen ineen voor Innovatieprijs

Om het Innovatiefonds Farmers for Farmers beter en bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, hebben ForFarmers en Weekblad Boerderij hun krachten gebundeld. De onderscheiding gaat verder onder de naam Innovatieprijs Boerderij en ForFarmers (iBFF). Verder blijft de opzet gelijk: Het Innovatiefonds is bedoeld om agrarisch ondernemers te stimuleren hun vindingen en kennis te delen. Het fonds beschikt jaarlijks over € 20.000 om te verdelen onder uitvinders. Met dit geld kunnen zij hun innovaties verder ontwikkelen.  

ForFarmers en Boerderij werkten al langer samen rondom het fonds. In de jury zitten naast Zwier van de Vegte (manager bij KTC De Marke) en Han Swinkels (manager bij VIC Sterksel) ook twee medewerkers van Boerderij's uitgever Reed Business. Dat zijn Hans Bijleveld, redacteur van het vakblad Pluimveehouderij en Robert Bodde, chef redacteur rundveehouderij bij vakblad Boerderij.

Boerderij heeft met haar honderdjarig bestaan een lange en rijke historie in het publiceren van uitvindingen van veehouders en akkerbouwers. De maandelijkse rubriek 'Uitvinder' is daar een voorbeeld van.